Thursday, May 13, 2010

Seminar foto


Vine vara, vine caldura si Fotochindia va pregateste ceva nou si inedit. In perioada 11-13 iunie la Vila Coteanu pe platoul Padina se va desfasura seminarul "Epic Stories". Aici se vor pune in lumina personaje din povesti, se vor sustine cursuri de modelarea luminii, ne vom distra si fiecare va fi creatorul unui cadru de poveste astfel incat sa ne intoarcem acasa cu o colectie de imagini de invidiat.

Programul pe scurt:
- vineri la ora 16:00 se va pleca din Targoviste cu microbuz cursa speciala
- vineri seara va fi o prelegere si prezentare interactiva a teoriei luminii in fotografie (F. Ispas)
- dupa prezentare vom viziona un film pe aceasta tema
- sambata dimineata vom incepe aplicarea teoriei in practica cu fotografierea in lumina naturala nemodelata
- fotografierea in lumina naturala modelata, in jurul orei 12:00
- masa de pranz
- combinarea luminii naturale cu cea artificiala pana seara tarziu cand vom utiliza numai lumina artificiala in povestile noastre
- masa de seara si program liber
- duminica dimineata revenim la lumina naturala cu alte idei si alte scene
- masa de pranz
- plecarea spre Targoviste, in jur de ora 15:00

Povestile propuse pentru a fi puse in scena: Scufita rosie, Heidi fetita muntilor si Dosarele X - invazia extraterestrilor unde se vor realiza efecte vizuale deosebite utilizand tunuri de lumina, sfere luminoase, fum, simularea levitatiei si altele.
Modelele Ramona si Irina vor juca rolul personajelor ajutate de recuzita si vestimentatia special creata pentru acest eveniment.

Taxa de participare include totul mai putin mesele de pranz si de seara si este 500lei/pers pentru cazare in camera dubla impreuna cu alt participant sau 600lei/pers pentru cazare single. Inscrierile se fac pana pe data de 1 iunie 2010 trimitand un e-mail de intentie la fotochindia@gmail.com si achitand un avans de 200lei/pers. Locuri disponibile doar 6, iar situatia lor va fi anuntata la fiecare confirmare de participare.

Conditia de participare: detinerea unui aparat foto SLR sau DSLR cu patina de blit compatibila canon sau nikon.

No comments: