Wednesday, March 17, 2010

La Pietrosita cu mocanita

Sambata 20 martie 2010, Asociatia "Fotochindia" organizeaza excursia fotografica din cadrul proiectului "Sa ne cunoastem judetul", la Pietrosita. Sub titulatura "La Pietrosita cu mocanita" vom fotografia in special peisajul montan si acest tren bijuterie care transporta piatra de la banda rulanta. Exista probabilitatea sa beneficiem si de calatoria cu mocanita in cazul in care se transporta piatra sambata.

Din nefericire nu cunosc a exista transport in comun Targoviste - Pietrosita in afara de trenul care este pus la o ora foarte devreme si face aproape o ora si jumatate, asa ca deplasarea o vom face in limita locurilor disponibile in masinile personale ale membrilor, urmand ca fiecare pasager sa se recompenseze fata de soferul care-l primeste. De asemenea cei care detin automobile sunt rugati sa-si exprime disponibilitatea locurilor cat se poate de devreme.

Intalnirea este sambata ora 9:00 AM pe Calea Domneasca in dreptul intrarii principale in Parcul Chindia, iar inscrierile se fac pana vineri 19 martie ora 12:00 AM la adresa fotochindia @ gmail . com, conform regulamentului.