Thursday, February 25, 2010

Excursie foto "Candesti"

Odata cu sfarsitul iernii, Asociatia "Fotochindia" Targoviste initiaza un nou proiect sub titulatura "Sa ne cunoastem judetul". Obiectivul acestei initiative este organizarea de excursii in judet in care vom vizita locuri mai mult sau mai putin cunoscute, vom fotografia, vom cunoaste oameni, vom forma o galerie de imagini de la fiecare participant imbogatind astfel patrimoniul mediatic local, vom organiza expozitii sau spectacole de diaporame cu fotografiile rezultate si nu in ultimul rand va fi o oportunitate sa iesim din cotidian, sa ne cunoastem si sa ne simtim bine impreuna.

Cine poate participa?
Oricine are un aparat de fotografiat de gat si doreste sa participe este bine venit. Apartenenta la Asociatia "Fotochindia" este optionala.

Care este regulamentul?
- Se va pleca in cadru organizat, cu mijloace de transport in comun rezervate anterior in functie de numarul de participanti inscrisi.
- Fiecare se va inscrie inainte de termenul specificat in anuntul excursiei, printr-un mesaj de prezentare cu nr de telefon, trimis la adresa: fotochindia @ gmail . com
- Fiecare isi plateste calatoria.
- Fiecare fotografiaza ce doreste si este unicul raspunzator pentru fotografiile sale.
- Fiecare este de acord sa-i fie postate fotografiile in galerie precum si utilizate pentru promovarea actiunilor Fotochindia ulterioare excursiei.
- Fiecare va trimite 5 fotografii in format digital cu latura mare de 640px, in termen de maxim 4 zile de la data excursiei pentru a fi postate in galerie, la adresa: fotochindia @ gmail . com.
- Fiecare va accepta sa fie prezent in fotografia de grup din timpul excursiei, fotografie ce va fi postata in galerie.


Unde mergem?
Duminica 28 februarie 2010 se va pleca la Candesti Vale avand ca scop atat fotografia de peisaj cat si portret. Programul este urmatorul:

- ora 7:45 intalnirea la autogara Atyc, pe Tudor Vladimirescu
- ora 8:00 plecarea cu microbuz
- ora 9:00 sosirea la Candesti Vale, in centru
- plecarea catre biserica Sf. Paraschiva, o biserica foarte veche - 10 min de mers pe jos
- intoarcere in centrul comunei si plecare cu caruta la Velinas, un deal de unde se poate fotografia o panorama superba (poate avem noroc sa se vada si muntii inca acoperiti cu zapada).
Ne luam la noi sandwich-uri si in jur de 18 lei pentru transport (biletul e 6.5lei/cursa iar acolo poate ca vom da 5 lei pentru caruta).
- ora 13:30 sau 15:15 intoarcerea, plecarea din Candesti (in functie de cat de mult ne place sa stam)
- ora 14:30 sau 16:15 sosirea la Targoviste
- termenul de inscriere: pana sambata 27 februarie, ora 12:00

Va asteptam!